Home arrow AKTUELNO arrow OBAVEŠTENJE

anketa

Da li su vam korisne informacije sa ovog sajta?
 
AKTprogresRzavodpzavodKURS je FONDzasoc

FOTOGALERIJA

Nema objavljenih stavki

  ::  Intersektorska saradnja u pružanju usluga socijalne zaštite u Pančevu   ::  II KONFERENCIJA MREŽE ISP   ::  OBAVEŠTENJE   ::  PRIHVAĆENE prijave na konkurs   ::  Obaveštenje o konkursu   ::  KONKURS   ::  Rezultati projekata sa konkursa MREŽE ISP   ::  Mreža protiv siromaštva - Srbija   ::  ODABRANI PROJEKTI na konkursu   ::  PRISTIGLE PRIJAVE NA KONKURS   ::  KONKURS
OBAVEŠTENJE
 Preporuči:
(0 glasova)
20.10.2014.

Udruženje istraživača socijalnih prilika – MREŽA ISP u saradnji sa Fondacijom “SOLIDARNOST SRBIJE” i Fakultetom za medije i komunikacije – Departman za socijalni rad organizuju:

Drugu konferenciju ISP

„Istraživačko-analitička praksa za unapređivanje usluga  socijalne zaštite i kreiranje socijalne politike u lokalnoj zajednici“

Divčibare, hotel Maljen,  31. oktobar – 2. novembar 2014.

Skup se organizuje kao završna konferencija  sa  II konkursa Mreže ISP za unapređivanje istraživačko-analitičke prakse  realizovanom u 2014. godini uz  finansijsku podršku  Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Komora socijalne zaštite Srbije je, u skladu sa uslovima za sticanje bodova za obnavljanje licence,  Odlukom o kategorizaciji stručnog skupa(br. 55074-1742/2014 od 29.09.2014.godine) odredila da se za aktivno učešće na konferenciji ostvaruje 15 bodova a za pasivno učestvovanje 5 bodova. Organizator izdaje učesnicima potvrdu o učešću  na Konferenciji.

Konfrencija se održava u hotelu na Divčibarama na 980m nadmorske visine (www.vujicdivcibare.com).  Hotel Maljen renoviran je krajem 2011. godine i  kategorisan sa tri zvazdice.  Sadržaji Hotela Divčibare, udaljenog 400 metara, su na raspolaganju i gostima hotela Maljen.  Pansion za učesnike konferencije je 2600 dinara.

Prijave za učešće na Konferenciji dostavljaju se Mreži ISP u elektronskoj formi na adresu Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. . Za detaljnija obaveštenja možete kontaktirati i Gradimira Zajića, Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili na telefon 063/254-759.

Rezervacija smeštaja i usluga pansiona je na mail adrese:   Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. i Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. a telefonom kod menadžera marketinga Snežane Dobrisavljevićtel. 069 844 90 48.

icon AGENDA - II konferencija ISP (19.55 kB) 

 
< Prethodno   Sledeće >