Home

anketa

Da li su vam korisne informacije sa ovog sajta?
 
AKTprogresRzavodpzavodKURS je FONDzasoc

FOTOGALERIJA

Nema objavljenih stavki

  ::  Intersektorska saradnja u pružanju usluga socijalne zaštite u Pančevu   ::  II KONFERENCIJA MREŽE ISP   ::  OBAVEŠTENJE   ::  PRIHVAĆENE prijave na konkurs   ::  Obaveštenje o konkursu   ::  KONKURS   ::  Rezultati projekata sa konkursa MREŽE ISP   ::  Mreža protiv siromaštva - Srbija   ::  ODABRANI PROJEKTI na konkursu   ::  PRISTIGLE PRIJAVE NA KONKURS   ::  KONKURS
Vodič kroz potencijalne izvore finansiranja
 Preporuči:
(0 glasova)
01.04.2013.

Građanske inicijative, zajedno sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, Kancelarijom za evropske integracije i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom, pripremili su deseto izdanje  Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja za projekte organizacija civilnog društva, lokalnih samouprava, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji.

Vodiču se može pristupiti:

- kao pdf dokumentu na adresi: Vodič kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja (.pdf),

- kao preglednoj bazi na adresi: Vodič kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja (.html).

Vodič doprinosi boljoj informisanosti svih partnera i pruža uvid u sredstva za realizaciju najrazličitijih programskih i projektnih aktivnosti, a koja su na raspolaganju organizacijama civilnog društva, opštinama, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i  pojedincima.

Vodič odgovara na veoma često pitanje koje čujemo u Srbiji: kome da pošaljemo svoj konkretan predlog projekta. U tom smislu Vodič olakšava posao svima koji već znaju šta im je potrebno, koju promenu žele da naprave i šta treba da urade da do nje dođu. Zbog toga se jednom godišnje objavljuje dopunjena verzija  Vodiča sa najnovim podacima i distribuira se velikom broju zainteresovanih korisnika.

Vodič  je  dovoljno informativan, ali i praktičan, za upotrebu i  koristan je u  prikupljanju  sredstava od domaćih i međunarodnih donator I državnih institucija.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti  Građanskim inicijativama (www.gradjanske.org).

 
< Prethodno   Sledeće >