Home arrow Kako postati član?

anketa

Da li su vam korisne informacije sa ovog sajta?
 
AKTprogresRzavodpzavodKURS je FONDzasoc

FOTOGALERIJA

Nema objavljenih stavki

  ::  Intersektorska saradnja u pružanju usluga socijalne zaštite u Pančevu   ::  II KONFERENCIJA MREŽE ISP   ::  OBAVEŠTENJE   ::  PRIHVAĆENE prijave na konkurs   ::  Obaveštenje o konkursu   ::  KONKURS   ::  Rezultati projekata sa konkursa MREŽE ISP   ::  Mreža protiv siromaštva - Srbija   ::  ODABRANI PROJEKTI na konkursu   ::  PRISTIGLE PRIJAVE NA KONKURS   ::  KONKURS
Kako postati član mreže?

Postati član mreže je veoma jednostavno : treba samo poželeti a zatim  sprovesti nekoliko procedura!

Prvo je neophodno kliknuti na rubriku " POSTANI ČLAN" , nakon čega se pojavljuje ekran za registraciju . Unose se traženi podaci i od svih podataka neophodno  je uneti ime i prezime , korisničko ime i mail adresu, jer je ovo virtuelna mreža Istraživača Socijalnih Prilika i mail adresa je osnovni kontakt-element za saradnju !

Ostali podaci mogu da se unesu prilikom prvog prijavljivanja ili naknadno, kada god to kasnije poželite. Kada popunite podatke o sebi , na dnu ekrana naći ćete poruku " Pošalji registraciju" i nakon klika na tu poruku, na vaš mail stići će poruka da ste dobrodošli u članstvo mreže ISP i da treba da potvrdite svoju prijavu klikom na ponudjenu putanju. Ova potvrda stiže do administratora sajta i on Vam najbrže moguće, omogućava trajni pristup sajtu i članstvu mreže ISP. Ukoliko želte da kasnije  unesete ili izmenite svoje podatke,naročito ako želite da promenite svoju lozinku,  prajvićete se kao član, kliknuti na: KORISNIČKI meni - Moj profil - Izmenite i uneti željenu izmenu, promeniti lozinku, dodati CV, Reference ili sličicu.

Kada unosite podatak u rubriku : KORISNIČKO ime , molimo da ga unesete  u sledećem obliku:  ime.prezime, jer će nam to omogućiti lakšu i ozbiljniju komunikaciju.

Ukoliko Vam sve ovo izgleda komplikovano, dovoljno je da nam na mail adresu : Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  pošeljete svoje podatke i mail adresu i mi ćemo registraciju obaviti za Vas.

Od Vas se očekuje samo jedno : da budete aktivni, šaljete svoje priloge i komentare i učestvujete u radu Foruma !